Bli medlem

Medlemsansökan Saxnäs GK, 2024

Fyll i formuläret nedan om du önskar bli medlem i Saxnäs GK. Vi godkänner dig som medlem så snart vi fått in denna ansökan samt att medlemsavgiften är betald. (Inbetald medlems- & spelavgift återbetalas ej)

I alla medlemskap ingår fri tillgång till vår korthålsbana och möjligheten att deltaga i alla aktiviteter som klubben anordnar.

Medlemsformer:

Grund/ Greenfee medlemskap: Är till för dig som inte spelar så mycket. Du får betala en reducerad greenfee (18 hål) när du spelar hos oss. Som medlem har du även rabatt hos de grannklubbar vi har avtal med. Spelar du fler än 8 rundor per säsong så tjänar man på att skaffa ett fullvärdigt medlemskap, se Medlem med lånad spelrätt. Det går när som helst under säsongen att uppgradera sitt grundmedlemskap till fullvärdig medlem och betala mellanskillnaden mellan medlemskapen.

Medlem med ägd spelrätt: När man äger en spelrätt, kommer man kunna hålla ner sin årliga kostnad med 1000 kronor. Detta är ett bra alternativ för dig som tänker vara medlem hos oss på lång sikt. Spelrätt går att skaffa antingen på klubben eller på exempelvis blocket. Vill man ha mer information angående spelrätten, var god kontakta receptionen. Man får fri tillgång till banan och betalar ingen greenfee på Saxnäs GK under 2024.

Medlem med lånad spelrätt: Detta är ett bra alternativ för dig som ska spela fler än 8 rundor på Saxnäs GK och vill komma och spela när man vill utan att behöva betala greenfee. Detta är vår mest populära form av medlemskap.

Vardagsmedlem: För er som vill hålla ner medlemsavgiften och känner att ni spelar mest på vardagar. Man spelar fritt under vardagar. Helger och helgdagar får man reducerat pris på sin greenfee. Passar er som tycker om att spela på vardagar och delta i alla aktiviteter.

Högskolestuderande: Studerar ni heltid under 2024 får ni en lägre årlig avgift. Intyg krävs och innebörden är densamma som medlemskap med lånad spelrätt.

Senior: född -02 eller tidigare.
Äldre junior: född -03 tom -09.
Yngre junior: född -10 tom -13.
Knatte: född -14 tom -24.

Medlem
Medlem
Medlem

Medlemsansökan

Ange medlemsform:

Golfuppgifter | Handicap (hcp)

Betalsätt

Godkännande

11 + 4 =

Frågor & funderingar

6 + 6 =

När min ansökan beviljats lovar jag att följa klubbens och driftbolagets stadgar och bestämmelser, samt de övriga beslut som fattas av styrelse eller kommitté. Jag medger också tillstånd till publicering av mitt namn i officiella sammanhang; tidbokning, tävlingar, startlistor etc samt registrering i klubbens och Svenska golfförbundets register GIT.