PRIVAT NYBÖRJARKURS

På Saxnäs Golf erbjuder vi även privat nybörjarkurs. Det kan vara svårt att kunna komma på alla lektionstillfällen till de grupper som ligger ute på hemsidan, eller man kanske bara är nere en tidsbegränsad period. Målet är att erhålla grönt kort!

När man går en privat nybörjarkurs disponerar man lektionstillfällena tillsammans med tränaren. Man går igenom de delar som krävs för att få grönt kort. Träningen blir mer individuell och mer effektiv. Utbildningen följer Svenska Golfförbundets riktlinjer vilket omfattar praktik och teori. Vi tar upp de fem grundslagen inom golfen samt teoretiska grundkunskaper som; Säkerhet, hänsyn, banvård, speltempo och regler.

Utrustning kan du låna av oss under lektionstiden. För att få ut det mesta av utbildningen, bör du vara beredd att träna på egen hand mellan lektionerna. Vad gäller utrustning så är vi alla olika vad det gäller längd och styrka, därför är det viktigt att klubbor, skaft m.m. är anpassade till just dig. Vi kommer under kursens gång att gå igenom golfutrustning så vi hittar det som passar just dig!. Under utbildningen kommer du avslutningsvis att få göra ett praktiskt och ett teoretiskt test.

 

Detta ingår i den privata nybörjarkursen.

- Fullvärdigt medlemskap på Saxnäs GK 2017 (värde 4700, samt 1000 kronor rabatt på 2018 års fullvärdiga medlemskap)

- 5 timmars individuell träning

- Teoriprov/Spelprov

 

Pris Vuxen

1 person : 3200kronor

2 personer: 3000kronor/person

3 personer: 2850kronor/person

4+ personer: 2600kronor/person

 

Junior (1996 eller senare): 2200kronor/person

 

OBS: För att kunna gå kursen och få tillgång till det fullvärdiga medlemskapet får man inte ha något Golf-ID sedan tidigare. 

För anmälan till privat nybörjarkurs, var vänlig kontakta Christopher Damm på 072-3288810 eller via mail cd.golf.academy@gmail.com.