Utbildning och lektionspriser

Oavsett ditt behov finns vi på plats för att utvecklas tillsammans med dig. En lektion kan handla om att finslipa din teknik inför tävlingsgolf, men det kan också handla om allt från puttning till peggning. Varje golfare är unik i sig och individuella behov för att lyckas. Det är det Viktigaste! Vi har alla olika föruttsättningar!

Vår filosofi är mycket enkel, Vi bygger på enkelheten. Grepp, Uppställning och Sikte är av stor vikt för att undvika andra kompensationer i en golfsving. Alla människor kan spela golf men många vet inte om hur bra det kan bli! Vi undervisar alltid med utgångspunkt hur flyger bollen. Teknik, fysik och utrustning är faktorer för att lyckas.

Jag är självfallet medlem i PGA (professional golfers association) som är en intresseorganisation för yrkesspelare och instruktörer. PGA verkar för skapa och upprätthålla en yrkeskunnig kår av instruktörer och tournamentplayers. En fullvärdig medlem av PGA är en proffesionel yrkesman som har både utbildning och yrkeserfarenhet. Jag, Christopher Damm, har genomfört Tränarassistentutbildningen (TAU) och snart avklarat Tränarutbildningen steg 4 (TU). Detta blir min nionde säsong på Saxnäs GK och jag håller i all träningsverksamhet samt custom fitting och klubbverkstad.

Privatlektion 1 person:

25 minuter 350kr

50 minuter 600kr

Lektionspaket 1 person:

Paket 1 (50min+25min) 800kr

Paket 2 (50min+50min+25min) 1395kr

(100kronor tillkommer för varje person, om ni väljer att vara fler personer under träningstillfället/na)

 

SPELLEKTION

Spellektion 9 hål:
900 kr + 100 kr per ytterligare person 

GRUPPLEKTION

Grupp 4-10 personer 1 timme 250:-/pers
Grupp 11-20 personer 1 timme 200:-/pers

 

Träning inomhus på Mizuno Performance Centre:

Ring för bokning

Adress: 3o1 Textil AB, Flottiljvägen 17 i Kalmar. 

 

Christopher Damm

0723-28 88 10

cd.golf.academy@gmail.com