Välkommen till Saxnäs Golf, "Ölands närmaste golfbana"!!!

 

TIDSBOKNING & INCHECKNING:

Du kan boka starttider på flera sätt:

Internet: www.saxnasgolf.se eller www.golf.se        

Telefon: Reception 0485-35035 

Terminal: Terminalen i klubbhuset

För att underlätta bokning av starttider ha alltid ditt och dina medspelares golf-id tillhands. Golf-id ska lämnas på samtliga spelare.

Då du kommer till oss ser vi gärna att du omgående anmäler din ankomst. Anmälan om ankomst skall ske senast 25 min före starttid, annars kan du förlora din starttid. Greenfeegäster skall alltid före starttid betala greenfeeavgift. Om receptionen är stängd, vänligen betala med kort i terminalen, swish eller kontant i greenfeekuvert.

Vi på Saxnäs vill att våra spelare ska få en så gemytlig spelupplevelse som möjligt. Detta innebär att vi även är måna om spelets tempo och att detta flyter på så smidigt som möjligt ute på banan. Eftersom vi vill effektivisera våra bokningsrutiner kan det hända att vi medvetet flyttar om i en del bollar en till max två tider efter ursprungliga tid.

 

AVBOKNING:

Vänligen avboka din starttid så snart du vet att du inte kan spela, antingen på webben eller på telefon 0485-35035 (ej telefonsvararen). Tider som ej avbokats senast 4 timmar innan starttid kan komma att debiteras en "NO show-avgift" * på 300kr/person. Vi respekterar självfallet att sjukdom och andra oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför en eventuell debitering av "No show-avgift". Kontakta oss därför ALLTID om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än 4 timmar i förväg. Detta gäller både gäster och medlemmar.

 

OBS! Den som ertappas utan att ha erlagt greenfeeavgift åläggs betala dubbel greenfee och blir dessutom rapporterad till sin hemmaklubb.

 

* Denna "No show-avgift" skänks oavkortat till Barncancerfonden.

 

 Klicka här för att få information om hur man avbokar en starttid.