Tävlingar

Vecka 32 med första tävlingen ut

7/8 Hagbloms partävling Tryal Irish greensome

8/8 Bilslaget 2-manna Texas scramble som sponsras av Strömbergs bil och Toyota Kalmar

9/8 Saxnäs KM med handikapp. Sponsorer Putte 3&1 och Christopher Damm. Tävling för ALLA medlemmar som spelas över 2 dagar, de 24 bästa i A och B klassen får även spela på lördagen. Spelsätt poängbogey

Samt vi spelar också KM i klass och KM Dam/Herr för de som vill deltaga där, Junior flicka, D22, D30, D50, D60, Dam samt Junior pojke, H22,H30,H40,H50,H60 och Herr (Anmälan gör till tävlingen Saxnäs KM med handikapp)

De 6 bästa Damer och de 12 bästa Herrar spelar även lördagen 10/8 om priset årets klubbmästare

10/8 Saxnäs KM med handikapp. Sponsorer Putte 3&1 och Christopher Damm dag 2 då de 48 bästa gör upp i detta KM. Alla deltagare får pris samt efter tävlingen är det lunch och prisutdelning

De 6 bästa Damer och de 12 bästa Herrar spelar KM Dam och Herr

Även under dessa 4 dagar har vi tävling i tävlingen, veckans Saxnäs Dam och veckans Saxnäs Herre.

De 3 bästa resultaten av dessa 4 tävlingar räknas, Hagbloms, Bilslaget, Saxnäs KM med handikapp dag 1 och Saxnäs KM med handikapp dag 2.

Det är placeringen i tävlingen som räknas man skall ha så liten siffra som möjligt och vid lika resultat är det bästa resultatet som räknas.

Ex Herrspelare 1 kommer 4 i Hagbloms, 7 i Bilslaget, 1 vinner Saxnäs KM med handikapp dag 1 och 4 i Saxnäs KM med handikapp dag 2 då får han 9 i resultat. Herrspelare 2 kommer 7 i Hagbloms, 4 i Bilslaget, 2 i Saxnäs KM med handikapp dag 1 och 3 i Saxnäs KM med handikapp dag 2 då får han också 9 i resultat, men det blir Herrspelare 1 som vinner för han har 1 vinst och Herrspelare 2 har en 2:a plats som bäst. 7:e placeringen som bägge har räknas inte med.

Anmäl dig på mingolf anmälningsordning gäller

Frågor gällande tävlingarna kontakta tävlingsledaren

Tävlingskommitten